Design

Дизайн

Печатница Дедракс разполага с квалифициран персонал, който е готов да ви предложи различни идеи за графичен дизайн, обработка на снимки, векторизация на файлове,текстообработка, страниране. За целта сме се екипирали с всички необходими лицензионни софтуерни продукти- Adobe Photoshop – Adobe Illustrator – Adobe InDesign.

PrePress

Предпечат

Предпечатното студио към печатницата предлага както пълната гама от стандартни предпечатни услуги, така и специализирани услуги като дигитални цветни проби. Пробите се изработват на широкоформатен принтер Epson Stylus Pro 7500, който е идеален и за производство на малотиражни и единични плакати, листовки, стикери, персонализация на материали и др. Печатната база е оборудвана с офсетови машини Heidelberg и Man Roland, които са калибрирани към дигиталния експонатор, принтера за дигитални проби и мониторите на предпечатните станции, което гарантира съответствие на цветовите стойности на всеки етап от изработката. Контролът върху цветовете е гарантиран допълнително и от използването на спектроденситометър.

PrePress

Офсетов печат

Дедракс предлага листов офсетов печат върху двустранно хромови хартии (80 – 350 гр./кв.м.), офсет (70 – 300 гр./кв.м.), LWC (60 – 90 гр./кв.м.), опаковъчни картони (195 – 400 гр./кв.м.), полипропилен, самозалепващи хартии, PVC фолио, етикетни хартии и луксозни картони, като всички формати и грамажи са налични в склада на дружеството. В зависимост от хартията се използват стандартни мастила, пантонни цветове, както и фолийни мастила. Печатните машини, с които Дедракс разполага, покриват всички възможни формати до 70/100 см, което прави лесен избора на машина според тиража, цветността и размера на изделията.

PrePress

Дигитален печат

Най-после истинското решение за малки тиражи. Печатът се извършва директно от клиентския файл (без филми и пластини), който може да бъде PostScript, PDF, EPS. Възможност за електронен монтаж на колите и персонализация на всяко копие. Едновременен двустранен печат One-Pass-Duplex™ с перфектен регистър лице-гръб за безпроблемни довършителни операции. Печат върху различни видове хартии, самозалепващи медии, фолия и др. Отпечатъкът е водо- и светлоустойчив до 8 месеца.

PrePress

Печат на карти

Печатница Дедракс разполага с отдел за производство на скреч-карти, оборудван с професионална линия за персонализация, нанасяне на изтриваемото поле и пакетиране. Продуктовата гама включва предплатени ваучери за телефонни оператори, промоционални, лотарийни и клиентски карти, карти за подарък и др. Звеното е оборудвано с персонализираща машина KBA Universys

PrePress

Широкоформатен печат

Шестцветен широкоформатен печат на плакати, банери, знамена, фотоси и репродукции, оформление на рекламни щандове, пана, табели с размер до 1500/3000 мм.

PrePress

Изработване на опаковки

Производството на опаковки не е новост за печатницата, а продължение на традициите, които имаме, както в София, така и във Варна.Оборудването и сертификацията по системата ISO 9001 отговорят на високите изисквания на нашите клиенти.

PrePress

Книговезки услуги

Дедракс предлага пълната гама от довършителни операции, които се извършват в книговезки цех, оборудван със специализирани машини и обслужван от висококвалифициран персонал. Основните книговезки услуги включват: Рязане – Сгъване – Влагане и шиене – Набиране и подлепване – Концево шиене – Каширане Фолиране – Поставяне на спирала – Перфорация – Ламиниране и УВ лакиране – Щанцоване – Номериране – Нестандартни услуги (изработка на нестандартни рекламни материали – подлепване на стойки и изработка на дисплеи, поставяне на корда на мобайли, поставяне на двойнозалепваща лепенка и астролон на уоблери, комплектоване на цялостни пакетни изделия, скреч покритие и други)

PrePress

Доставки в страната и Европа

Дедракс разполага с възможност за разпределение и доставка на готовата продукция в цялата страна, както и чужбина. Благодарение на сътрудничеството ни с доверени партньори успяваме да доставим бързо и сигурно до всяка точка на страната и Европа.