0
години опит
0
високотехнологични машини
0
специалисти печатари
0
лоялни клиента

History

История

Дедракс е дружество, основано през 1993 г. с предмет на дейност предпечатни услуги, печат и книговезки услуги. От 1995 г. е едно от първите, работещи като студио за експонация на филм. През 2002 г. Дедракс разширява дейността си като наема печатната база на Националния дворец на културата в София и инвестира в закупуването на собствена нова печатна, дигитална и книговезка техника. Между 2009 и 2010 година печатница Дедракс затвърждава лидерските си позиции при производството на картонени опаковки в региона, откривайки нова модерна печатна база във Варна. След въвеждането в експлоатация на новото оборудване фирмата има възможност за затворен цикъл на производство на картонени опаковки – от висококачествен офсетов печат до скоростни довършителни процеси, които могат да гарантират на сегашните и бъдещи клиенти на фирмата перфектен краен продукт на добра цена.

Turnkey Solutions

Повече от печатница – Цялостни решения

В печатница Дедракс можете да получите пълния затворен цикъл от услуги за производството на вашите печатни материали. Ще намерите цялото разнообразие от печатни и книговезки услуги, които очаквате от водеща печатница (книги, списания, календари, каталози, скреч карти, етикети, опаковки) и ще бъдете придружени от нашите специалисти от етап дизайн и предпечат до доставката на вашата поръчка. Дедракс предлага пълната гама полиграфически услуги. Над 300 квалифицирани специалисти винаги могат да дадат професионален съвет по отношение на форматите, материалите, цветовете, печатарските техники. Ние подхождаме индивидуално към всеки проект, предлагайки ценово най-ефективния вариант, в съответствие с вашите изисквания. Производствените ни отдели работят денонощно за да осигурят възможно най-бързото изпълнение на поръчката ви. Нашият списък от книговезки услуги непрекъснато се разширява, за да отговори на вашите нужди.

Machine Base

Машини

В стремежа си да предлагаме безкомпромисно качество, ние залагаме на печатарски машини от утвърдени световни производители – MAN Roland, Muller-Martini, Wohlenberg, MBO, Xeikon, Xerox, Kern и много други. Да бъдем водеща печатница е непрекъснат процес – постоянните инвестиции в нови печатни и книговезки машини ни позволяват да отговорим и на най-високите изисквания на нашите клиенти.

Where To Find Us

Къде да ни намерите?

София:

Печатница Дедракс е разположена на площ от 13 дка в Националния Дворец на Културата. Услугите, които предоставя са дизайн,предпечат, печат, книговезване и транспорт.
Дейността на печатницата се извършва в две отделни звена: Офсетова печатница и отдел за дигитален печат.

Варна:

Печатна база Дедракс Варна е специализирана в производството на опаковки. Тя е изцяло оборудвана с машини от най-висок клас, необходими за затворен цикъл на производство, а именно: автоматична плоска щанца с окъсваща секция, автоматична сгъвачна линия, кашираща машина.

Сертификати

Where To Find Us

fsc_2

Дедракс може да предостави FSC®-сертифицирани печатни продукти при изискване от клиента.